Toet toet! Huur een Eend voor een dag

Eenden Tours Westland

De vrolijke claxon, de ronkende motor en de authentieke stoelen met vering: beleef een heerlijk dagje uit in een nostalgische 2CV! Eenden Tours Westland organiseert de leukste uitjes door het Westland en omstreken. Zet bij mooi weer het dak open en voel de wind in je haren terwijl je door uitgestrekte velden, bossen en duinen toert. Combineer een tocht met een lekkere picknick of barbecue of een aanvullende workshop en maak zo de dag compleet. Goede reis!

Oldtimer huren met een groep

Beleef met collega's, vrienden of familie een ontspannen dag in de 'Deux Cheveaux'. De rij van kleurrijke auto's trekt sowieso veel bekijks! Huur een of meerdere Citroën 2CV's en ga op pad om van de omgeving te genieten. Rijd met elkaar langs uitgestrekte velden en door mooie dorpjes. Even nergens aan denken en terug in de tijd. Ook leuk: binnen een handomdraai maak je van de overdekte Eend een cabrio, voor heerlijk zwoele zomerdagen. Op koude dagen is de rit ook goed te doen; dan laat je de kap gewoon dicht.

Verschillende tochten

Een spannende fotopuzzeltocht, een route langs een prachtige bloemenkwekerij of met de pont de Maas oversteken richting de eilanden: Eenden Tours Westland heeft allerlei leuke routes uitgezet. Bekijk alle arrangementen en kies een dagje uit dat bij jullie past.

Foto: Eenden Tours Westland.

Foto: Eenden Tours Westland.

Foto: Eenden Tours Westland.

Foto: Eenden Tours Westland.

Foto: Eenden Tours Westland.

Foto: Eenden Tours Westland.