1

Pitch & Putt Golf Esonstad


-advertentiepositie-Pitch & Putt Golf Esonstad

Pitch & Putt Esonstad heeft achttien uitdagende holes. Dankzij de lengte- en hoogteverschillen, vele waterpartijen en hindernissen is de baan gevarieerd genoeg voor een spannend potje golf op de Friese kleigrond.

Na de golfpartij kan lekker worden neergeploft op het naastgelegen terras. Weekendje weg? Er kan worden overnacht op het naastgelegen bungalowpark van Landal Esonstad. Bezoek ook zeker het vestingstadje Esonstad.

Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt Golf is een populaire en laagdrempelige vorm van golf. Het is niet duur en iedereen kan het spelen. Pitch & Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen dertig en negentig meter. Het materiaal (golfclub, ballen, tees en scorekaart) is bij de prijs inbegrepen. Pitch & Putt Golf is leuk voor gevorderden, maar ook voor beginnelingen.
Meer Pitch & Putt banen? Bekijk het overzicht van Pitch & Putt banen in Nederland.

Pitch & Putt Golf Esonstad in Anjum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,00 p.p.), weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.pitchenputt-esonstad.nl

Pitch & Putt Golf Esonstad
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.