1

Bloemenpluktuin en theehuis 'In de Vrolijke Mortier'
Bloemenpluktuin en theehuis 'In de Vrolijke Mortier'

In Pluktuin De Vrolijke Mortier, midden in natuurgebied Landgoed Stoutenburg, bloeien de mooiste bloemen. In de zomer geniet je hier van mooie bloemrijke velden. Het leuke is dat je hier zelf een bos bloemen mag plukken voor thuis of om cadeau te doen. In de tuin groeien onder meer dahlia’s, goudsbloemen, korenbloemen, zinnia’s en nog veel meer. Op de tafel bij de ingang van de tuin staan plukschaartjes en plukmanden klaar. Je rekent na afloop af aan de hand van de dikte van je bos bloemen.

De Vrolijke Mortier heeft ook een gezellig Theehuis. Geniet hier na het plukken van een kop koffie of thee met een lekker stuk zelfgebakken taart erbij. In het theehuis serveren ze ook een high tea op afspraak. Leuk om samen met vriendinnen of zussen te doen en eventueel te combineren met een workshop.

Bloemenpluktuin en theehuis 'In de Vrolijke Mortier' in Stoutenburg leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.pluktuinstoutenburg.nl

Bloemenpluktuin en theehuis 'In de Vrolijke Mortier'