Valkerij Schaap - GESLOTEN
Valkerij Schaap

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Grote uilen en roofvogels vliegen met krachtige slagen aan het gefascineerde publiek voorbij. De machtige dieren wekken ontzag bij iedereen. Valkerij Schaap brengt ze dicht bij iedereen die wel eens wil kennismaken met bijvoorbeeld een kerkuil, een oehoe of een buizerd. Of misschien wel met de grote Amerikaanse zeearend Mo! Durf jij oog in oog staan met deze vogels? Schrijf je dan in voor een workshop!

De vogels van Valkerij Schaap komen graag als bijzondere gast op bruiloften, familiefeesten of bedrijfsuitjes. Een woestijnbuizerd die met de ringen komt aanvliegen? Of zelf je gasten begroeten met een uil op de hand? Het kan allemaal! Op familiefeesten of bedrijfsuitjes zorgen de roofvogels voor spektakel en ook voor teambuilding is het werken met de vogels zeer geschikt.

Valkerij Schaap in Lochem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Valkerij Schaap - GESLOTEN