Distilleerderij De OoievaarDistilleerderij De Ooievaar

De jonge jenever van tegenwoordig heeft volgens Distilleerderij van Wees weinig meer te maken met het oorspronkelijke product. Deze Amsterdamse distilleerder die produceert onder het label A. van Wees en de Ooievaar, werkt nog volgens de oude traditie van het ambacht. Kruidige, sterke jenevers en zoete likeuren worden met liefde gemaakt. Sommige jenevers zitten wel twintig jaar in het vat om op smaak te komen! Dat is heel wat anders dan de dranken uit de supermarkt. 

Ook eens proeven van deze bijzondere smaken? Loop de slijterij binnen in het hart van de Jordaan en kies uit het assortiment. De medewerkers weten er van alles over te vertellen! Het is ook leuk om een rondleiding (uitsluitend op reservering, met maximaal 18 personen) te volgen door de distilleerderij en het hele proces van dichterbij te bekijken. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij.

Bij het proeflokaal A. van Wees aan de Herengracht kun je alle producten dagelijks proeven. Hier kan ook een feestje of receptie worden gehouden voor groepen tot 150 personen.

Distilleerderij De Ooievaar in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.de-ooievaar.nl

Distilleerderij De Ooievaar