1

Slapen bij de boer - BoerenBed De Zeekraal
BoerenBed De Zeekraal

In het laatste dorp van Terschelling bevindt zich De Zeekraal. Deze karakteristieke, meer dan vijftig jaar oude boerderij ligt direct aan de duinrand en op nog geen 500 meter van de Waddenzee.

Op deze unieke plek houden Gerben en Jolanda Bakker ruim 250 Friese melkschapen. Het Friese melkschaap staat bekend om zijn grote melkgift. Van de twee liter melk die een schaap gemiddeld per dag produceert worden op de boerderij unieke en kwalitatief hoogwaardige producten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke schapenkaas (lekker bij een goed glas wijn), huisgemaakte kwark, bijzonder schapenroomijs, maar ook aan handcrème uit schapenwol en zelfs 'schapenmelkcosmetica'. Uiteraard kunnen Gerben en Jolanda de gasten daar alles over vertellen.

Boerderij De Zeekraal is een heerlijke plek om eens te overnachten. Geniet van de zilte zeelucht en het leven op de boerderij!

BoerenBed De Zeekraal in Oosterend leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Slapen in een BoerenBed Tent
Schapen melken
Slapen in een BoerenBed Tent
Slapen in een BoerenBed Tent
Slapen in een BoerenBed Tent
Schapen in de wei
Slapen in een BoerenBed Tent
Boerderij De Zeekraal