Camping De Lente van Drenthe
Camping De Lente van Drenthe

Midden op de Drentse Hondsrug, tussen de prachtige bossen vol reeën, bevindt zich in Gasselte Camping De Lente van Drenthe. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en sportievelingen.

De ligging van Camping De Lente van Drenthe is prachtig. Midden op de Drentse Hondsrug en vlak bij Nationaal park De Drentsche Aa, heidegebied het Balloërveld, en De Hunze Vallei. Vanaf de kampeerplaats lopen de gasten zo het bos in voor een mooie wandeling. Voor kinderen is er een zwembad en een heerlijk meer om in te spelen. Houd je wel van een beetje avontuur? Bij een verblijf van minimaal drie nachten bezoek je gratis het bijbehorende DX Adventurepark. Ook starten er vanaf de camping een aantal hardloop- en mountainbikeroutes.

Tijdens een vakantie kunnen de gasten slapen in een tent, caravan, camper of bungalow. Wie eens wat anders wil kan ervoor kiezen vakantie te vieren in een safaritent op de glamping. De tent heeft alle gemakken van een bungalow, maar geeft toch een kampeergevoel.

Camping De Lente van Drenthe in Gasselte leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping De Lente van Drenthe