De Wanmolen
Bowlen en onbeperkt steengrillen, gourmetten en wokken

Wie gooit als eerste een strike, en wie bakt er echt helemaal niks van op de bowlingbaan? Kom met je familie, vrienden of collega's naar De Wanmolen en beleef een heerlijk avondje uit. Geniet eerst van een paar uur onbeperkt steengrillen, wokken of gourmetten en laat dan zien wat je allemaal met een bowlingbal kunt!

De Wanmolen is de perfecte locatie voor een avondje uit met een gezellige groep. Neem je familieleden of collega's mee voor een verzorgd avondje uit. De bowlingbanen zijn aan te passen naar alle leeftijden en niveaus. Zo zijn er op de baan voor kinderen speciale hekjes, zodat ze in ieder geval één kegel omgooien. Wel eens gebowld alsof je in een disco bent? Ook dat kan hier, flikkerende lampen en vrolijke muziek maken er een feestje van!

Steengrillen, gourmetten en wokken

Bij De Wanmolen kun je naast bowlen, ook genieten van de heerlijkste gerechten. Een aanrader zijn de complete arrangementen: steengrillen, grillen op een plaat of gourmetten. Biefstuk, gemarineerde speklapjes, schouderkarbonade, gamba's, pangafilet: om je vingers bij af te likken. En natuurlijk staat de tafel vol met sauzen, stokbrood, verse salades en patatjes. De Wanmolen probeert elke dag de producten zo vers mogelijk te krijgen, zodat de bezoekers kunnen genieten van een eerlijke en heerlijke maaltijd.

Tip: een uurtje bowlen, in combinatie met een high tea, koffietafel of uitgebreide brunch.

De Wanmolen in Zetten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,50 p.p.), vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.wanmolen.nl

De Wanmolen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.