Grand Hotel Normandy


-advertentiepositie-



Grand Hotel Normandy

Ruimte en comfort, ontspanning en gemak, bij het Karos Hotel in Brugge komt het allemaal samen. Het hotel bevindt zich op een paar honderd meter afstand van het historische centrum; binnen tien minuten staat de bezoeker midden op de Grote Markt.

Na een intensieve dag Brugge kan zo in het zwembad worden gesprongen voor een verfrissende duik, of een drankje besteld worden aan de hippe bar. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: in de kinderkamer vinden zij een schat aan speelgoed en tekenfilms.

Gemak en comfort

Gemak en comfort dienen de gasten van het Karos Hotel. De ruim opgezette kamers zijn van alle benodigdheden voorzien. Terwijl de gast uitgeteld neerploft op de heerlijk, zachte bedden, kan hij een film kijken op het grote televisiescherm, via de draadloze internetverbinding in contact blijven met het thuisfront of het bad laten vollopen voor een portie heerlijke ontspanning. Het uitgebreide ontbijtbuffet en het vriendelijke personeel maken het Karos Hotel tot een perfecte uitvalbasis voor een citytrip naar Brugge.

Grand Hotel Normandy in Brugge leent zich ook goed voor een vriendinnendag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.grandhotelnormandy.com

Grand Hotel Normandy
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.