Hotel Ruimzicht


-advertentiepositie-Hotel Ruimzicht

Hotel Ruimzicht is een sfeervol en goed verzorgd familiehotel, vlak bij de grens met Duitsland. In de zestig jaar van haar bestaan is Zeddam uitgegroeid tot een fijne plek om te verblijven en om te gebruiken als uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten in de omgeving.

Bij Hotel Ruimzicht heb je keuze uit twee soorten kamers: Classic of Comfort. De naam zegt het al: de laatste heeft wat meer luxe. Maar welke kamer je ook kiest, je geniet steeds van de gastvrijheid, het heerlijke ontbijtbuffet, de prachtige omgeving en de grote terrassen.

Zin om iets unieks uit te proberen? Hotel Ruimzicht werkt samen met Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg, op een steenworp afstand van Zeddam. Twee oorspronkelijke verdedigingstorens van het kasteel zijn omgebouwd tot luxe suites. Medewerkers van hotel Ruimzicht verzorgen het ontbijt en de schoonmaak van deze torens. Bekijk de Torensuites!

Er zijn diverse arrangementen te boeken. Ook heeft Hotel Ruimzicht ruimte voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten.
Hotel Ruimzicht in Zeddam is uitgeroepen tot het Leukste Hotel van Nederland 2013.

Hotel Ruimzicht in Zeddam leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

De eetzaal van Hotel Ruimzicht
De eetzaal van Hotel Ruimzicht
Buitenaanzicht
Buitenaanzicht
Receptie
Receptie
Bar
Bar