zeeland

Zeeland Romantische uitjes (21)

Wijngaard De Druivengaerde

WISSENKERKE, ZEELAND - Kom eens kijken bij de idyllische wijngaard De Druivengaerde in Zeeland. Proef wijn, pluk eigen fruit, slenter over de wijngaard en neem een lekker flesje mee naar huis.

open op woensdag

entree gratis

Stranden van Domburg

DOMBURG, ZEELAND - Op de heerlijke zandstranden van Domburg laat iedereen de zaken van alledag achter zich. Geniet van zon en zee, maar ook van de gezellige sfeer en kenmerkende strandhuisjes op dit mooie strand.

elke dag geopend

gratis toegang

Strandtent Puur in Groede

GROEDE, ZEELAND - Aan de Westerschelde in Groede-Bad ligt het warme en modern ingerichte strandpaviljoen Puur. Op en top genieten van een hapje en drankje met uitzicht over zee!

elke dag geopend

entree vanaf € 15,50

DaVinci Cinema Goes

GOES, ZEELAND - Deze bioscoop vlakbij de Zeelandhallen in Goes heeft ruime zitplaatsen met veel beenruimte. Iedere stoel heeft een eigen tafeltje, wat handig is om je drankje of bakje popcorn op te zetten. De DaVinci Cinema heeft vier zalen.

elke dag geopend

entree vanaf € 10,50

Thermen & Beauty Zeeland

VLISSINGEN, ZEELAND - Een stukje Finland in Vlissingen. Thermen & Beauty Zeeland ligt midden in de natuur en heeft naast vakantiewoningen, een Thermen en Beautycentrum.

geopend, seizoen: open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 24,00

kinderen vanaf € 17,50

De Kromme Watergang

HOOFDPLAAT, ZEELAND - Restaurant De Kromme Watergang in het Zeeuwse Breskens is bekroond met twee Michelinsterren en dat is te proeven!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 98,00

Restaurant Slot Oostende

GOES, ZEELAND - Tussen de kerken in het centrum van Goes vind je Restaurant Slot Oostende, gevestigd in het middeleeuwse Slot Oostende. Eet een hapje of proef een speciaalbiertje in de prachtige zalen.

elke dag geopend

entree vanaf € 27,50