zeeland

Zeeland Vriendinnendag (43)

Sauna & Wellness Ons Buiten

OOSTKAPELLE, ZEELAND - Zet je gedachten even uit en kom tot rust in Sauna & Wellness Ons Buiten. Zeeuws ontspannen in de unieke zoutgrot, sauna en whirlpool. Terwijl jij geniet, kunnen de kinderen zich binnen of buiten vermaken in de speeltuin.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 6,00

Museumhaven Zeeland

ZIERIKZEE, ZEELAND - De Museumhaven Zeeland is een museum op twee locaties. Op de buitenlocatie liggen historische schepen en binnen nemen bezoekers een kijkje in de werf.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Terra Maris

OOSTKAPELLE, ZEELAND - Het museum Terra Maris beschikt over levendige tentoonstellingen over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Geen saaie museumstukken, maar alle (jonge) bezoekers kunnen hier zelf op ontdekkingstocht.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Thermen & Beauty Zeeland

VLISSINGEN, ZEELAND - Een stukje Finland in Vlissingen. Thermen & Beauty Zeeland ligt midden in de natuur en heeft naast vakantiewoningen, een Thermen en Beautycentrum.

geopend, seizoen: open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 22,00

kinderen vanaf € 17,50

Zeeland Boten Verhuur

MIDDELBURG, ZEELAND - Hou je graag het heft in handen, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem bij Zeeland Boten Verhuur! Amerikaanse pontonboten, sloepen en motorboten liggen klaar om het Veerse Meer te verkennen.

geopend, 's zondags gesloten

entree vanaf € 31,25

Brasserie De Gecroonde Liefde

VLISSINGEN, ZEELAND - Brasserie De Gecroonde Liefde in Vlissingen is een stijlvolle locatie voor een lekkere lunch of diner. Geniet met mooi weer op het terras aan de jachthaven.

's maandags gesloten

entree vanaf € 32,50

Scootfun

ZOUTELANDE, ZEELAND - Voel de wind door je haren terwijl je Zeeland ontdekt. Op de scooter! Ga je door de duinen of verken je één van de Zeeuwse steden?

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 25,00

kinderen gratis

Theater De Mythe

GOES, ZEELAND - Theater De Mythe, een fenomeen in de Goesse binnenstad. Opgeklommen van ambachtsschool naar theater biedt het nu de leukste voorstellingen voor jong en oud!

elke dag geopend

entree vanaf € 12,00