1

De leukste uitstapjes voor Moederdag

Neem je moeder mee op Moederdag

Redactioneel door

archief oud artikel 7 mei 2012 Toerisme Natuurlijk verdienen moeders iedere dag een dikke knuffel, maar op Moederdag is het tijd voor wat extra waardering. Gun je moeder eens een lekker dagje weg! Neem haar mee naar één van deze leuke speciale Moederdag-uitjes en maak er een mooie dag van. Dit is een oud artikel. Lees de nieuwste tips voor Moederdag.

Museum Volkenkunde zet moeders dit weekend in het zonnetje met flonkerende juwelen! Als ze samen met hun kinderen komen mogen ze gratis naar binnen om te genieten van de tentoonstelling De Verborgen Tuin - Juwelen uit India. Om het feestje compleet te maken treedt de Javaanse dansgroep Kuwung-kuwung op. En op de Indiase markt ligt allerlei prachtigs te wachten. Dat wordt lekker shoppen!

Museum Volkenkunde Leiden
Zondag 13 mei 2012.
Toegang: € 5,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen.

Heksen

Moeders kunnen alles tegelijk, onthouden alles en weten ook echt alles! Kortom, moeders kunnen heksen. Kan je moeder echt heksen? Dan mag ze op zondag 13 mei gratis naar binnen bij Attractiepark Toverland. Het enige wat ze niet moet vergeten is een bezemsteel of een heksenhoed. Want met zo'n heksenaccessoire zwaaien de deuren van het attractiepark voor nop open. Alle attracties zijn op deze dag gewoon geopend en daarbij opent het park ook nog twee nieuwe shows.

Schrijf een gedicht

Vertel je moeder hoe lief je haar vindt met een zelfgeschreven gedicht. In het Kinderboekenmuseum helpen ze alle kinderen om een mooi cadeau voor hun moeder te maken. Schrijf het gedicht en knutsel er vervolgens nog een mooi versierde lijst om heen. En misschien nog een mooie foto van jezelf erbij? Daar is mama vast ontzettend blij mee! Samen kunnen jullie vervolgens genieten van de verhalen van de Verteller.

Zaterdag 12 mei en zondag 13 mei.
Kinderboekenmuseum Den Haag.
Toegang: €7,50 voor volwassenen en €5,- voor kinderen.
Reserveren is niet nodig.

Voor stoere moeders

Alle moeders werken zich op Moederdag in het zweet bij Markant Outdoorcentrum. Klimmen, kanovaren en een gps opdracht: het staat allemaal op het stoere Moederdag-programma. Met de hele familie gaat moeder de uitdaging aan om uiteindelijk het moederdag diploma te scoren. En na al die activiteit wacht er ook een smakelijke beloning! Maak een lekker broodje in the big BBQ-pan. Kipreepjes, een hamburger, uitjes en wat groente. Dat gaat er vast in.

Markant Outdoorcentrum Braamt.
Zondag 13 mei 2012.
Toegang: € 15,- per persoon, inclusief koffie/thee/frisdrank bij ontvangst.

Laatst gewijzigd: 2017-05-08 10:41:56 · Gepubliceerd: 7 mei 2012 - 2991