1

Onbeperkt plezier voor een vaste prijs

Flevonice: Beweeg de dag van je leven!

All-inclusive zomerpret in de buitenlucht bij Flevonice Redactioneel door

archief oud artikel 4 juni 2014 Sport Biddinghuizen, Flevoland Ben jij op zoek naar een zorgeloos dagje uit voor het hele gezin? Bij Flevonice kun je 's zomers onbeperkt eten & drinken en gebruik maken van veel activiteiten voor jong & oud!

Activiteiten voor jong & oud

Op het moment van binnenkomst bij Flevonice valt je gelijk op hoeveel er wel niet te bewegen is op het park! Op de 400-meter-asfaltbaan kun je met skeelers, stepjes, trikkes en flyrads heerlijk rondrijden. Aangrenzend is een terras op het zuiden waar je tot laat in de middag kunt genieten van een heerlijk zonnetje. Aan het sfeervolle paviljoen zit een waar speelparadijs voor kinderen. Op tubes roetsj je met hoge snelheid van de superglijbaan. Het grote verkeersplein is net een echte verkeerssituatie, waar kinderen met skelters lekker kunnen rondrijden. Pal naast het paviljoen ligt een grote kartbaan die voorzien is van borstelmatten. Met de elektrische aangedreven karts kun je spectaculair driften op de borstelmatten. Wat ook opvalt is het bubble-voetbalveld. In grote bubbles speel je potjes voetbal tegen elkaar en kun je spectaculaire trucs uithalen.

Onbeperkt eten & drinken

In het sfeervolle restaurant kun je tijdens je bezoek onbeperkt gebruik maken van het zelfbedieningsrestaurant. Hier kies je uit een groot assortiment aan eten & drinken. Ga bijvoorbeeld voor een versgebakken pizza uit de steenoven of een pannenkoek die voor je neus wordt klaargemaakt. Met een slushpuppy- en een softijsmachine is het niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen heerlijk toeven in het restaurant. En het zit allemaal bij de entreeprijs inbegrepen!

Flevonice in de winter

's Winters kun je bij Flevonice ook gerust de hele dag doorbrengen met je gezin. Je kunt dan onder andere schaatsen op de 400-meter- en de 3-kilometer-ijsbaan in de natuur, ice karten en kinderen leven zich heerlijk uit in het Ice Funpark. Het winterseizoen van Flevonice loopt van december tot en met februari. Kom er tijdens je bezoek in de zomer alles over te weten!

Laatst gewijzigd: 2018-11-13 17:00:34 · Gepubliceerd: 4 juni 2014 - 1574