Geniet van een stoere nazomer!

Wat is er nog meer te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 19 september 2014 Toerisme Geniet van een stoere nazomer met de DagjeWeg.NL Nieuwsbrief!

DagjeWeg.NL

Winnen! Vijf 100% Stedengidsen naar keuze

Stoere nazomer

Maak een stoere survivaltocht, sla een balletje op de golfbaan of ontspan met een rondvaart op de Amsterdamse grachten. Geniet van een stoere nazomer met een uitje in de buitenlucht en pak die laatste zonnestralen!

Geniet met korting in de Efteling

Race in Joris en de Draak, zweef weg in de Droomvlucht en laat je verwonderen in de Efteling. Geniet dit najaar extra voordelig van al je favoriete attracties. Tot en met 21 september krijg je maar liefst € 7,50 korting per persoon wanneer je online twee of meer tickets koopt.

Met korting naar de Efteling!

Op naar een spectaculair weekend!

Stomende trein tuffen door de binnenstad van Utrecht en op de Ginkelse Heide bij Ede landen honderden parachutisten in een indrukwekkend eerbetoon. Het is een weekend van spektakel en interessante evenementen. Geniet van een dagje uit dit weekend!

Weekendtips

Apeldoorn: de favorieten van Jacqueline

Kom eens winkelen in de langste winkelstraat van Nederland! Apeldoorn heeft dan wel geen historische kern, maar er is wel veel te ontdekken. Gezellige boetiekjes, muziek in het park en natuurlijk koninklijke inwoners. Ontdek de favoriete plekjes van Jacqueline!

Verken Apeldoorn

Hottub op de camping en een warme yurt

Het hout ligt klaar, dus de kachel wordt lekker opgestookt. De tent is goed geïsoleerd en daarom wordt het binnen het al snel heerlijk warm. Buiten valt de nazomernacht in. Fris, maar daar hebben wij geen last van. We overnachten in een Mongoolse yurt!

Overnacht in een yurt

Wat is er nog meer te doen?

Herbeleef je vakantie bij de Bazaar

Magische lichtjesroute in Eindhoven

Het SieboldHuis: schatten uit Japan

Gitaarrecital: de cowboy van Zuid-Amerika

Herbeleef je vakantie bij de Bazaar Magische lichtjesroute in Eindhoven Het SieboldHuis: schatten uit Japan Gitaarrecital: de cowboy van Zuid-Amerika

Laatst gewijzigd: 2014-09-19 15:47:09 · Gepubliceerd: 19 september 2014 - 216