1

Binnenkort kattencafé in hartje Den Bosch

De kattenluikjes van Kattenparadijs Mispoes gaan in juni open

Kattenparadijs Mispoes Nieuws door
Foto 1. Links: eigenaresse Marloes Vorstenbosch. Rechts: Mispoes merchandise. Foto's: Kattenparadijs Mispoes.

archief oud artikel 25 april 2016 Toerisme Den Bosch, Noord-Brabant Een hippe stad loopt inmiddels achter als het geen kattencafé heeft. Den Bosch krijgt er binnenkort een gezellig café bij. Kattenparadijs Mispoes opent eind juni voor het eerst haar deuren. Op dit moment zitten de harige bewoners middenin de verhuizing naar Orthenstraat 31. Eigenaresse en kattenliefhebber Marloes Vorstenbosch: "Er komen acht katten te wonen waar de bezoeker onbeperkt mee mag knuffelen en spelen."

Kopjes en zoetigheid

Den Bosch is binnenkort weer een café rijker. Kattencafé Kattenparadijs Mispoes hoopt eind juni haar deuren te openen aan de Orthenstraat 31. Het wordt een plek om katten te aaien, met katten te spelen en samen te genieten van een hapje en een drankje. Natuurlijk staat er lekkers op het menu. Marloes licht een tipje van de sluier op: "Op het menu staan onder andere verse red velvet cake en appeltaart, een broodje carpaccio en andere lekkere broodjes, verschillende soorten koffie en thee en andere overheerlijke zoetigheden."

Asielkatjes aaien

Er komen acht katten in het café wonen. Wat zo speciaal aan de katten van Mispoes is, is dat het asielkittens zijn. "Wij zijn van plan met een nestje asielkittens te starten. Het is tenslotte weer de tijd van het jaar dat er veel moeder poezen zwanger raken en er volop nestjes gevonden worden." Zo krijgen de kittens een thuis en hebben bezoekers lieve dieren om aandacht aan te geven. Marloes: "Door met een nestje te starten, raken de kittens meteen gewend aan de drukte en het vele aanhalen. Daarnaast zien onze gasten de Mispoesjes ook opgroeien, dat is wel extra leuk!" Binnenkort is er ook online merchandise beschikbaar van Kattenparadijs Mispoes, zoals tassen, truien en rompertjes. De website van Mispoes komt eind deze week online. Mensen kunnen binnenkort alvast een plekje reserveren voor een eind juni.

Is Den Bosch niet om de hoek? Bekijk kattencafé Op z'n Kop in Groningen.
Foto 2. Marloes thuis met haar katten Lobi en Luna. Foto: Kattenparadijs Mispoes.

Laatst gewijzigd: 2017-03-08 16:34:35 · Gepubliceerd: 25 april 2016 - 1736