1

Voordelige uitjes! Van romantiek voor een prikkie worden we blij

Romantische uitjes op DagjeWeg.NL   Redactioneel door
Foto 1. Eindig jullie romantische strandwandeling op de Pier van Scheveningen en zie de zon in zee ondergaan. Foto: Werner Redlich via Pixabay

24 september 2021 bijgewerkt: 17 juli 2023 Toerisme Landelijk Je geliefde verrassen met een leuk uitje, een jubileum vieren of kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een afspraakje? Bekijk deze leuke tips voor goedkope of gratis dagjes uit voor jou en je date. Romantiek hoeft niet duur te zijn!

Romantische strandwandeling

SCHEVENINGEN - Samen op het strand de ondergaande zon in het golvende water zien zakken. Misschien even pootjebaden en daarna hand in hand over de boulevard wandelen. En natuurlijk van het uitzicht genieten vanaf De Pier. Zucht. Alles aan Scheveningen is romantisch en het hoeft niets te kosten. Toegang tot De Pier is gratis en in het overdekte gedeelte zijn allerlei gezellige zithoeken en hippe voedselkraampjes waar je voor maar een paar euro iets lekkers kunt eten. Nog wat geld over? Ga voor een romantisch ritje in het reuzenrad op De Pier.

Uitjes met korting zijn altijd fijn voor de portemonnee! Bekijk speciale aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets.

Samen toeristje spelen

AMSTERDAM - Een romantische tocht op het water door de grachten van Amsterdam, mét korting en ook nog eens met stapels pannenkoeken. Stap aan boord van Pannenkoekenboot Amsterdam en smul van de liefde en onbeperkt van pannenkoeken. Zo zie je samen de stad op een unieke manier en kun je lekker op de boot tegen elkaar aan kruipen terwijl je langs de hoogtepunten van Amsterdam vaart.

Koffiedrinken en katten aaien

GRONINGEN - Voor je hiernaartoe gaat, is het handig om te checken of je partner of date geen allergie heeft. Anders is er namelijk geen bal aan. Voor dierenvrienden en kattenliefhebbers zonder allergie is deze tip echter een gegarandeerd succes! Samen op de bank zitten met een kopje koffie en met katten spelen in kattencafé Op z'n Kop schept gelijk een band. De rondlopende katten en hun gekke fratsen voorkomen ongemakkelijke stiltes. Zo is er altijd iets om over te praten! Een kopje koffie is geen grote uitgave, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Sfeervol taartjes proeven

AMERSFOORT - Wandel langs de historische stadsmuren en door de mooie stukjes groen van de stad. Even bijkomen doe je bij BUUF in de Serre, op een romantische locatie bij de Mariënhof. Een monumentaal gebouw in het centrum, met prachtige kloostertuinen om doorheen te wandelen. Bij BUUF eet je voor minder dan 4 euro per persoon al een biologisch en vers taartje. Kun je niet kiezen? Voor maar 8 euro per persoon krijg je van alles wat. Elkaar taartjes voeren, samen uren praten en genieten van de bijzondere locatie... Zwijmel!

Intieme picknick in de natuur

OVERAL - Een wandeling in de buitenlucht is altijd gratis! En nog gezond ook. Duik de natuur in en geniet van de mooie omgeving, de frisse lucht en elkaars gezelschap! Hand in hand door het bos wandelen, samen over de heide fietsen en misschien wel wilde dieren spotten. Pak een tas of een mandje in met allerlei lekkernijen, neem een kleedje mee en verras je partner of date met een picknick in de natuur. Onvergetelijk, intiem, low budget en origineel!

Meer romantiek

Bekijk meer romantische uitjes op DagjeWeg.NL.
Foto 2. Samen taart proeven en genieten op een speciale locatie in Amersfoort. Foto: BUUF in de Serre.

Laatst gewijzigd: 2023-07-17 14:16:37 · Gepubliceerd: 2016-04-18 17:20:19 - 46761