Varen met een fluisterbootje in Giethoorn

Het is een begrip in Nederland: Giethoorn. Of het Hollands Venetië, zoals het zo mooi genoemd wordt. Vaar eens over de grachten door dit bijzondere dorp. Geruisloos glijden de fluisterboten van 't Zwaantje onder de bruggen door, langs de prachtige tuinen of juist door het riet. Zoek een dagje de rust op en geniet van de schoonheid van de natuur.

Bezoek www.zwaantje.nl »

Varen met een fluisterbootje

Zonder het geluid van een motor glijden de fluisterboten over het water in Giethoorn. Botenverhuur 't Zwaantje verhuurt u graag zo'n stil vervoersmiddel om de omgeving in alle rust te verkennen. Ook nog eens erg milieuvriendelijk. De bootjes zijn ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen: er kan zo een buggy of maxicosi mee! Volg één van de routes en Giethoorn geeft alle geheimen prijs. Zo komt u langs een eilandje in het midden van het meer 't Wiede. Hier kunt u lekker picknicken of zwemmen.

Arrangementen

Giethoorn is ook per fiets goed bereikbaar. Dus combineer een vaartocht eens met een lekkere fietstocht! En behalve varen in een fluisterboot, kunt u met 't Zwaantje ook een tocht maken een rondvaartboot. Of lekker actief gaan kanoën. En wat u ook kiest, alles is uit te breiden met wat te eten of drinken bij Eethuys en Gelagkamer 't Zwaantje. Want de buitenlucht maakt hongerig! Bekijk alle arrangementen.

Varen met een fluisterbootje in Giethoorn in Giethoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.zwaantje.nl »

Met het gezin varen

Prachtige huizen

Met het gezin varen

Met het gezin varen

Met het gezin varen

Rondvaartboot

Met het gezin varen

Dorpsgracht