Beoordelingen Varen met een fluisterbootje in Giethoorn

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 3 augustus 2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Afgelopen dinsdag was het stralend weer en wilden we graag een fluisterboot huren om door Giethoorn te varen. Een dag van te voren probeerden we telefonisch een boot te reserveren, maar na het intoetsen van het doorkiesnummer werd het na 10 minuten nog niet opgenomen (á 80 cent per minuut). Toen we dinsdag na een lange reis bij 't Zwaantje aankwamen werd ons laconiek verteld dat er 'natuurlijk' geen boten meer waren. Toen we vertelden dat we graag hadden willen reserveren maar ze zelf niet de telefoon opnamen werden we door de dame in het 'service'hokje in ons gezicht uitgelachen "Wat denk je zelf, er bellen zo'n 500 mensen." Dus wel per minuut geld ontvangen (8 euro), geen service bieden en nog in je gezicht uitgelachen worden ook. Een zure eerste kennismaking met Giethoorn op een stralende dag. Bij Kollen Verhuur werden we wel hartelijk ontvangen, super service en bleek nog goedkoper ook.

Beoordeling gegeven door Piet Paris.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 26 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam, ongelooflijk! Het is er erg mooi, maar nogmaals, de vriendelijkheid van de bewoners maken je dag sowieso goed! Echt super!

Beoordeling gegeven door Ingrid.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Heel leuk om te doen, om met een fluisterboot door de kanaaltjes van Giethoorn te varen. Af en toe uitstappen voor een versnapering of museumpje. Het is een leuk tijdsverdrijf. Aanraden waard.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-08-2008

Datum beoordeling: 6 oktober 2008

heerlijke dag uit met het hele gezin en bevriend stel met kinderen in 2 fluisterbootjes door giethoorn en een picknick op een eilandje heerlijk genieten in de zon

Beoordeling gegeven door familie koenders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31052008

Datum beoordeling: 1 juni 2008

een leuke en gevarieerde familiedag in Giethoorn,varen,lunchen,met een geblindeerde boot weg en terug punteren, erg leuk en ontspannend voor de hele familie van 1 tot 70 jaar!

Beoordeling gegeven door mw. J. Kerkhoff.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 aug 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

druk op het water verder wel mooi

Beoordeling gegeven door N.N..