Recreatieparadijs De Belhamel: binnen en buiten spelen!

De Belhamel is één groot speelparadijs voor jong en oud! Bij regen of zonneschijn: een dagje weg met de kinderen is hier helemaal top. Verdeeld over maar liefst zes verdiepingen wacht hier een heleboel speelplezier!

Bezoek speelparadijs.de-belhamel.nl »

Het recreatieparadijs staat midden in de polder van het Brabantse Lage-Zwaluwe. Vanaf de grootste uitkijktoren van West-Brabant heb je hier een gigantisch uitzicht over de Biesbosch.

Binnen en buiten

Het speelparadijs is zes verdiepingen hoog en staat vol met leuke speeltoestellen, zoals trampolines, een draaimolen, een survivalspringkussen, een ballenbad, glijbanen en een groot klim- en klautertoestel. Eén grote ontdekkingstocht voor kinderen. Buiten is een fietsbaan, schommels, een zandbak en een mini-voetbalveld. Ouders genieten op het terras van het prachtige uitzicht over de polder.

Spelen bij de BelhamelSurvivallen bij De Belhamel

Bowlen

De Belhamel heeft ook nog vier bowlingbanen! Geniet eerst van een lekkere pannenkoek of een portie frietjes en vertoon daarna je kunsten op de bowlingbaan.

Natuurspeeltuin

Achter De Belhamel ligt Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch. De speeltuin is te bezoeken met een apart entreekaartje en heeft eigen parkeergelegenheid. In Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch beleven kinderen een avontuur! Op 26.000 m2 gaan ze op ontdekkingstocht door de natuur. Verken de wilgentunnel, ga in een roeibootje het water op of bouw je eigen vlot.

Recreatieparadijs De Belhamel: binnen en buiten spelen! in Lage Zwaluwe leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

speelparadijs.de-belhamel.nl »

Indoor Speeltuin.

Belhamel.

Indoor Speeltuin.

Indoor Speeltuin.

Indoor Speeltuin.

Bowlingbaan.

Indoor Speeltuin.

Speelpret.