Winterfair Garderen




Winterfair Garderen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

DE IDEALE WINTER.
Waar is de winter uit grootmoeders tijd? Die wonderlijke combinatie van binnen warm en buiten koud, van guur en gezellig tegelijk, van hartverwarmende glühwein en knisperend vuur, van verleidelijke oliebollen en dampende chocolademelk? Het is de ideale winter. Een winter die níet alleen in kerstverhalen bestaat.
Iedereen kan ‘m in december zes dagen lang beleven. Op 9, 10, 11, 16, 17 en 18 december, bij de Beeldentuin in Garderen. Daar wordt namelijk de Winterfair 2010 georganiseerd, met als thema Grootmoeders Tijd.
In de feestelijk aangeklede tenten en in het nostalgische showroomdorp vindt de bezoeker een veelzijdig aanbod van producten: woonaccessoires, hobbyartikelen, bloem- en groendecoraties, tijdloze mode, sieraden en delicatessen. Er zijn tal van demonstraties en culinaire proeverijen. De standhouders onthalen hun gasten met gevoel voor creativiteit en sfeer en laten de oude tijden herleven.
De fair, die dit jaar voor de derde keer wordt gehouden, is een verrassende combinatie van Veluwse gezelligheid, winterse sfeer, inspirerende woonideeën en heerlijke nostalgie. De ideale winter, die in Garderen gewoon nog blijkt te bestaan.

De openingstijden zijn:
9, 10, 16 en 17 december van 10.00 – 21.00 uur
11 en 18 december van 10.00 – 17.00 uur.

 Bezoek www.debeeldentuin.nl

Winterfair Garderen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.