Vakantiebeurs 2012


-advertentiepositie-



Vakantiebeurs 2012

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Met een bezoek aan de Vakantiebeurs komt u gegarandeerd in de vakantiestemming. Van 11 t/m 15 januari 2012 kunt u zich in Jaarbeurs Utrecht oriënteren op de meest uiteenlopende bestemmingen in ruim 150 landen.

Droomvakanties
Of u nu altijd al heeft gedroomd van een avontuurlijke rondreis, heerlijk wilt luieren op een subtropisch eiland of Nederland nóg beter wil leren kennen: op de Vakantiebeurs vindt u een koffer aan ervaringen en bent u aan het juiste adres! Doe inspiratie op voor een onvergetelijke vakantie en kom alvast in de ultieme vakantiesfeer.

Nederland vakantieland
Nieuw dit jaar is Ontmoet NL, dé plek waar u alles te weten komt over Nederland vakantieland. Ook dit jaar zijn er weer 2 gastlanden: voor Europa is dit het mooie en mediterrane Kroatië, voor de Verre Bestemmingen staat het gastvrije Thailand extra in het zonnetje. De Vakantiebeurs is bovendien een complete dag uit: u vindt er niet alleen uw droomvakantie, dankzij verrassende activiteiten, optredens en lekkernijen maakt u op een bijzondere manier kennis met uiteenlopende culturen & bestemmingen. Op de Vakantiebeurs treft u bovendien niet alleen alles over de voorbereidingen om op reis te gaan, maar ook om weer gezond thuis te komen!

Praktisch

Vakantiebeurs 2012, woe 11 t/m zo 15 januari 2012, Jaarbeurs Utrecht, dagelijks open van 10.00-18.00 uur + vrijdag 13 van 10.00-21.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 17,50 p.p., kinderen t/m 16 jaar mogen gratis naar binnen. De online voorverkoop start op 1 september. Zie voor meer informatie en het bestellen van kaarten www.vakantiebeurs.nl.

 Bezoek www.vakantiebeurs.nl

Vakantiebeurs 2012
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.