1

Knutselen in de voorjaarsvakantie




Knutselen in de voorjaarsvakantie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers van het Zuiderzeemuseum knutselen in het atrium van het binnenmuseum. Maak met de (klein)kinderen van 25 februari tot en met 4 maart mooie creaties met houten klompen en tegeltjes.


Van klompen, verf en andere knutselspullen kunnen bezoekers een klomp ‘pimpen’. Ook kunnen er tegeltjes beschilderd worden zoals vroeger werd gedaan met een Delftsblauw tegeltje of maak een eigen creatie met mooie kleuren en inspiratie.

Knutselinformatie
Bezoekers hoeven zich niet vooraf op te geven. In het atrium staan vanaf 11.00 tot 17.00 uur twee medewerkers klaar om hen te helpen bij de creatieve activiteiten. Er wordt voor het knutselen een bijdrage gevraagd. Het beschilderen van een tegeltje kost €1,50 en een klomp versieren kost €2,50.

Tentoonstellingen
Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er diverse tentoonstellingen te bezoeken. Voor het hele gezin is de kledingtentoonstelling Wie denk jij dat je bent een aanrader. De tentoonstellingen NIJVER|heden toont de evolutie van ambachten en bij Richard Hutten – Bezeten van stoelen zijn de Zuiderzeestoel en zijn inspiratiebronnen te zien. De fototentoonstelling Marco Bakker en Hugo Schuitenmaker – Verse vis brengt IJsselmeervissers in beeld. Bekijk de unieke houten schepen in de Schepenhal. Kinderen kunnen aan boord van een kleine boot luisteren naar het avontuur van twee kinderen op zee.

 Bezoek www.zuiderzeemuseum.nl

Knutselen in de voorjaarsvakantie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.