1

Wibi Soerjadi in de Edesche Concertzaal




Wibi Soerjadi in de Edesche Concertzaal

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wibi Soerjadi bespeelt op virtuoze wijze op de Bösendorfer Imperial 290. Maak dit mee, deze unieke combinatie is in Nederland niet elders te vinden. Wibi gebruikt de volle acht octaven van deze wereldklasse concertvleugel, alleen in de Edesche Concertzaal!

Wibi Soerjadi speelt een klassiek programma en werk van zichzelf.

Over Wibi Soerjadi

Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master met het hoogst haalbare resultaat, een 10 met onderscheiding. Hij concerteerde wereldwijd en ontving vele gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Wibi Soerjadi weet met zijn indringende en beeldende pianospel een groot publiek te raken en weet als geen ander zowel kenners als minder ervaren luisteraars te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek. Dit maakt hem bij uitstek geschikt als vertolker van het grote romantische pianorepertoire van meesters als Liszt en Chopin. Zijn eigen composities en transcripties passen naadloos in de traditie die Franz Liszt twee eeuwen geleden begon met zijn soms bijna onspeelbare bewerkingen en fantasieën op bekende thema’s uit die tijd.

Bösendorfer Imperial 290

De Bösendorfer Imperial 290 is ongeëvenaard. Deze concertvleugel is uniek in de wereld, sinds 1910 zijn er slechts enkele tientallen gemaakt. Waar een concertvleugel normaal 88 toetsen heeft, heeft deze Imperial er 97. Met een lengte van 2.90 meter is dit één van de grootste concertvleugels ter wereld. Aan dit exemplaar van de Bösendorfer, nummer 81, serienummer 47566, is 13 maanden lang gewerkt door mensen die minimaal twaalf jaar pianobouw-ervaring hebben. De akoestiek van de Edesche Concertzaal is aangepast op deze concertvleugel, de combinatie met Wibi Soerjadi zal sublieme kwaliteit opleveren!

 Bezoek ticketjames.com

Wibi Soerjadi in de Edesche Concertzaal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.