Theater PePijn Oranje Festijn

Theater PePijn Oranje Festijn

Stand-up comedians geven live commentaar bij wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Tijdens het EK VOETBAL 2012 worden alle wedstrijden van het Nederlands Elftal live uitgezonden op groot scherm in Theater PePijn. Het commentaar van de NOS blijft achterwege, want het commentaar bij de wedstrijden wordt gegeven door Nederlands beste stand-up comedians.

Het is Frank Heijman, de nieuwe programmeur van Theater PePijn, gelukt om twee van zijn grootste passies te verenigen in een nieuw initiatief: de combinatie van voetbal & comedy wordt het Theater PePijn Oranje Festijn. De wedstrijden van het Nederlands Elftal worden op een groot scherm uitgezonden in het Theater, waarbij de comedians van Night of Comedy live commentaar zullen leveren.

De stand-up comedians Tom Sligting, Wilko Terwijn, Jacob Spoelstra, Harry Glotzbach en Bas Birker hebben jarenlange ervaring op het gebied van stand-up comedy en cabaret. Heijman heeft vertrouwen in hun kunnen: “Zij zijn gewend om de ene keer in een volle schouwburg te spelen en de andere keer in een rumoerige kroeg. Daarnaast kunnen ze uitstekend inspelen op de actualiteit en zijn ze gespecialiseerd in improvisatie en interactie met het publiek“.

Theater PePijn Oranje Festijn

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.