1

Arnhem feest tijdens Koningsdag!




Arnhem feest tijdens Koningsdag!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Door de hele stad is een programma voor jong en oud met traditionele vrijmarkten en natuurlijk de Koningsdag- en Koningsnachtfeesten. Kleine en grote events op de kalender, waarbij dj’s en bands op de pleinen of in de kroeg zorgen voor een uitgelaten stemming. Uiteraard zijn er weer vele kraampjes te vinden op de Koningsmarkt. Ook in Sonsbeek Park zijn er talloze activiteiten, zeker voor de kleinsten. Op 26 april om 22.15 uur is er een spectaculair vuurwerk te zien zijn aan de Rijnkade ter afsluiting van Koningsdag 2014 aangeboden door Viering Nationale Feest- en Gedenkdagen in Arnhem.

Het centrum van Arnhem telt ruim twintig locaties op evenementenpleinen waar je de hele Koningsnacht en de Koningsdag plezier kunt beleven:

Brouwersplein – Boterdijk - Café de Kroeg - Gele Rijdersplein - Jansplaats – Jansplein - John Frostbrug / Kadestraat – Kerkplein – Klarendal – Korenmarkt - Luxor Live – Markt – Musispark -
Park Sonsbeek – Rijnkade – Rijnstraat – Roermondsplein – Stadhuis - Willemeen

Het oranje feest vieren we vooral buiten op 25 april vanaf 18.00 tot 00.00 uur en op 26 april is dit van 12.00 tot 0.00 uur.

Bekijk het programma van de stad op www.koningsdag-arnhem.nl >>

 Bezoek www.koningsdag-arnhem.nl

Arnhem feest tijdens Koningsdag!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.