1

Monster Jam XXL




Monster Jam XXL

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Monster Jam komt weer naar Nederland! Op 27 en 28 september staat Monster Jam voor de 10e keer in het Gelredome in Arnhem, en dat gaan we vieren!

Met 1 ticket heb je nu de hele dag toegang tot het Funpark, de Pit Party, de Tech Area en natuurlijk de show met de battle tussen Team Marvel en Team Destruction.


NIEUW: MONSTER JAM XXL
Dit jaar – het 10e jaar van Monster Jam in Nederland – wordt nog groter, gekker, leuker en vetter!

Monster Jam wordt Monster Jam XXL. Dat betekent een megagroot Funpark waar je op zaterdag en zondag al vanaf 09.30 uur welkom bent, een Pit Party waar jij jouw favoriete drivers en hun trucks kunt ontmoeten, een Tech Area waar je alles kunt leren over de techniek achter Monster Jam en natuurlijk de spectaculaire show!

En, heel belangrijk: vanaf nu koop je 1 kaart voor de hele dag! Je hoeft dus niet meer een aparte kaart voor de Pit Party te kopen. Daarnaast hanteren we vanaf dit jaar speciale kinderprijzen. Voor kinderen tot 12 jaar betaal je een lagere prijs voor een hele dag volop fun.


Wil jij je vrienden ook blij maken met deze deal? Stuur de mail dan door zodat zij ook van deze korting kunnen profiteren en erbij zijn op deze Monster Jam XXL editie!

ALL DAY FUN
Op zaterdag 27 en zondag 28 september is het vernieuwde Fun Park van Monster Jam XXL vanaf 09.30 uur open. Hier kunnen ouders de uitdaging met hun kinderen aangaan in een slowbiking contest, een heuse stormbaan, tijdens het spijkerbroek hangen of op een slackline! Kom racen op de populaire BMX track, verzamel de handtekeningen van jouw Amerikaanse helden, de drivers van de monster trucks en kom alles te weten over de techniek achter de grote monster trucks!!
Om 15.00 uur is het tijd voor de battle tussen de monster trucks van Monster Jam; de spectaculaire show in de Monster Dome!

Check voor meer informatie over Monster Jam XXL ook de vernieuwde website: https://www.monsterjam.nl/

Monster Jam XXL: the ultimate boys day out!
Uiteraard ook voor stoere meiden…

See you in september!

 Bezoek www.monsterjam.nl

Monster Jam XXL
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.