1

IJsbeelden Festival World in Motion 2014




IJsbeelden Festival World in Motion 2014

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zet uw wereld in beweging en bezoek het IJsbeelden Festival 'WORLD IN MOTION' in Zwolle. Het grootste en meest spectaculaire winterevenement dat ooit in Nederland is gehouden. Met adembenemende ijssculpturen van 42 ijskunstenaars uit de hele wereld, imposante themawerelden, topentertainment en heel veel sneeuw-, ijs- en winterplezier voor jong en oud. En dat allemaal in een betoverende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw.

Eventplaza
Laat u, naast de opzienbarende IJssculpturen, tevens verrassen in het gratis toegankelijke Eventplaza. U treft hier een sfeervol horecaplein, kermisattracties als een Carrousel, Zweefmolen en Eendjes vissen en er is ook een Gaming Zone en een Bioscoop. En dat niet alleen, je kunt er ook nog bouwen met LEGO-stenen en met MOOV en er zijn springkussens. Voor de allerkleinsten zijn er knutselhuisjes. Dus vermaakt voor iedereen!

In het Eventplaza tref je ook een expositie van enkele oudere en nieuwe voertuigen. Daarnaast zijn ook Disney, Dierenpark Emmen en National Geographic Junior op het evenement te vinden.

Bent u er straks ook bij?

 Bezoek www.ijsbeelden.nl

IJsbeelden Festival World in Motion 2014
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.