1

Open dag Koninklijk Conservatorium


-advertentiepositie-



Open dag Koninklijk Conservatorium

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Koninklijk Conservatorium 2015 openen wij alle deuren en presenteren wij ons. Al decennialang staan we bekend als een school die garant staat voor topkwaliteit waar internationaal gerenommeerde docenten lesgeven.

Zoek je een originele manier om je lief te verrassen tijdens Valentijnsdag?
Schrijf je in voor een persoonlijk Valentijnsconcerten voor twee. Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn er om het half uur concerten die elk twintig minuten duren. De privéconcerten worden door studenten verzorgd en zijn op bijzondere plekken geheel in Valentijnstijl. Er is voor ieder wat wils: een romantisch harpconcert, een ontroerend strijkconcert of toch liever een mooie serenade? Inschrijven kan vanaf 10.00 uur en is op basis van beschikbaarheid. De concerten zijn gratis toegankelijk.

Tijdens de Open Dag volgen de leerlingen van de Dansvakopleiding en de School voor Jong Talent het normale lesprogramma van de maandag. Jonge bezoekers en hun ouders kunnen deze lessen bijwonen en van dichtbij meemaken hoe het is om op de School voor Jong Talent te zitten. Ook de dans- en muzieklessen kunnen bijgewoond worden.

 Bezoek www.koncon.nl

Open dag Koninklijk Conservatorium
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.