1

Fair van het Zuiden




Fair van het Zuiden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 27 t/m 29 maart vindt de Fair van het Zuiden plaats in een goed gevuld Beursgebouw. Het Beursgebouw in Eindhoven is speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een gezellige shoplocatie.

Shop till you drop!
Er zijn tal van leuke kramen en stands waar de bezoekers hun hart op kunnen halen. Meer dan 150 kramen en 40 stands presenteren zich met cosmetische producten, woonaccessoires, kleding, sieraden, huishoudelijke artikelen etc. Daarnaast is er een mega outlet met o.a. kleding en accessoires. Meedoen aan workshops, het bekijken van een work-out, mode shows, een heerlijk hapje eten bij de tientallen foodkramen, genieten van optredens van bekende artiesten of gewoon lekker shoppen en je laten verwennen. Wat wil je nog meer!

Kindermiddag
Op zaterdag 28 maart is er een speciale kindermiddag van 13:00-16:00 uur. De Sneeuwkoningin van Kids VipParty komt liedjes zingen uit de film Frozen, handtekeningen uitdelen en uiteraard kun je met haar op de foto. De kinderen kunnen zich gratis vermaken met o.a. cup-cakes versieren, olafjes maken van spek, armbandjes maken en uiteraard mag de glitter tattoo niet ontbreken.

Sterren on Tour
Ook dit jaar is Sterren on Tour weer aanwezig met een groot podium. Iedere dag zullen hier diverse Nederlandse artiesten zorgen voor leuke optredens. Artiesten die al definitief een spetterend optreden komen geven zijn o.a. Ferry Doedens (bekend van GTST), Mike & Collin, Grad Damen, Yoeri L’Abee, Marco de Hollander, Dean Saunders en Zomaer (de nieuwe jongensband van 2015). Daarnaast worden er iedere dag veel prijzen weggegeven tijdens het prijzenfestival o.a. beschikbaar gesteld door Praxis en de standhouders.

Kijk voor meer informatie en het programma op www.fairvanhetzuiden.nl. Doe mee aan onze like & share actie op Facebook en win naast gratis kaarten ook leuke prijzen.

 Bezoek www.fairvanhetzuiden.nl

Fair van het Zuiden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.