1

Festival Classique




Festival Classique

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Klassieke muziek heeft zijn stoffige imago van zich af weten te schudden. Sterker nog: klassieke muziek is hip en happening. Festival Classique zet zich hier al jaren voor in en met succes. Hoe? Door middel van korte concerten, unieke locaties en voorstellingen voor bezoekers van enkele maanden oud tot ruim boven de tachtig.

Concerten duren niet langer dan één uur, hebben geen pauze en worden vaak gepresenteerd door iemand die zich betrokken voelt bij het verhaal van een bepaald concert.

Ieder jaar zoeken we naar bijzondere locaties. In de openlucht, of op onverwachte plekken, zoals in een McDonald’s, een coffeeshop of bijvoorbeeld de Gevangenpoort. Klassieke muziek klinkt overal mooi!
Klassiekers hebben we ook al voortgebracht, denk bijvoorbeeld aan de Nach van Bach, Hét Hofvijverconcert, het KinderWaterconcert en Typisch Haags. Het idee is: klassieke muziek is leuk voor iedereen. Of je nu een fervent concertbezoeker bent, of dat je Bach vooral kent van die paddenstoelen in de Efteling. Iedereen kan genieten van klassieke muziek!

 Bezoek www.festivalclassique.nl

Festival Classique
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.