Indicolor Festival 2015




Indicolor Festival 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na een succesvolle editie in september 2013 en augustus 2014 wordt voor de derde keer het Indicolor Festival gehouden in Groningen. Er klinken de vetste housebeats en het kleurrijkste poeder knalt de lucht in.
Het Stadspark wordt wederom omgetoverd tot een speelpaleis!

Ook dit jaar willen wij onze bezoekers dit ‘volksfeest’ op de juiste wijze laten beleven. Dit betekent dat je lekker vies mag worden en niemand die er wat van zegt! Voel je dus weer een beetje kind en pleur je vrienden of vriendinnen onder de kleur en een loeder onder de poeder.
Net als vorig jaar zullen wij zorgen voor spectaculaire Indi-snacks, goodies, een onvergetelijke aankleding van het terrein en de vetste muziek. Met andere woorden: wij zullen weer het paars van het latje halen om de Indi-beleving optimaal te maken voor jullie!

Samen met Lucien Foort, HOUSEDIEREN, Dirtcaps, Ruell, Paria del Sol en Lord Sherlock hebben we er de voorgaande jaren een kleurrijk feest van gemaakt. Voor de derde editie hebben we weer een heerlijke line up met onder andere Cesqeaux en Billy the Kit. Dit jaar hebben we twee extra areas! De Campingdisco met lekkere house/techno muziek van de Kopjek toppers en een Springtuin met veeel springkussens! Lekker stuiteren!

 Bezoek www.indicolorfestival.nl

Indicolor Festival 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.