1

Theaterfestival Boulevard 2015




Theaterfestival Boulevard 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Theaterfestival Boulevard is een toonaangevend zomerfestival in- en om de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch. Voor jong en oud. Elf dagen in augustus barst de stad uit zijn voegen met theater, dans, muziek, performance, kleinkunst, straattheater en beeldende kunst.

Theaterfestival Boulevards mooiste wapenfeit is het gedurfde en gevarieerde programma: een aanbod van eigenzinnige podiumkunstenaars uit Nederland en Vlaanderen en internationale regisseurs en choreografen. Dit jaar biedt Theaterfestival Boulevard op festivalplein TRAMKADE een gloednieuw verdiepingsprogramma waarin publiek en kunstenaars elkaar aan lange tafels treffen.

Het programma verspreidt zich door de hele stad; er staan voorstellingen in de theaters, concertzalen en in musea, én op locatie in oude fabrieken, stadsparken, achtertuinen, nieuwbouwwijken, cafés en op straat. Op het befaamde festivalplein naast de Sint-Janskathedraal is er volop theater in tentjes, voorstellingen voor de allerkleinsten, internationaal straattheater en livemuziek. Theaterfestival Boulevard is overal.

 Bezoek www.festivalboulevard.nl

Theaterfestival Boulevard 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.