Grachtenfestijn en Floating Paradise Groningen


-advertentiepositie-



Grachtenfestijn en Floating Paradise Groningen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stichting Grachtenfestijn organiseert op zondag 13 september het evenement Grachtenfestijn. Voor deelnemers en bezoekers een mooie kijk op de Diepenring in Groningen met veel bootjes, versieringen en muziek. Tijdens de 1e editie in 2013 deden er zo'n veertig bootjes mee en vorig jaar waren dat er al bijna tachtig. Dit jaar hoopt de stichting dan ook dat aantal te overtreffen. Iedereen met een boot(je) is van harte uitgenodigd om er met elkaar een leuke dag op het water van te maken!

Stichting Grachtenfestijn faciliteert op verschillende plekken langs de route een aantal zangkoren die hun repertoire ten gehoor zullen brengen aan bezoekers en deelnemers van de Grachtenparade. De koren zullen te zien/horen zijn bij de Ebbingebrug (va. 13:00), Poelebrug/Schuitendiep (va. 13:00u), EMG Faktors/Kromme Jat op koftjalk 'De Tromp' (va. 13:30u) én aan de steiger van Rondvaartbedrijf Kool (va. 13:30u).

Iedereen die een bootje, kano of roeiboot heeft is van harte welkom in de parade. Het bootje dat het meest recht doet aan het thema 'NazomerCarnaval' (versieringen, muziek etc.) wint een mooie prijs.

 Bezoek www.grachtenfestijn.nl

Grachtenfestijn en Floating Paradise Groningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.