1

Ervaar het ultieme kerstgevoel bij Spirit of Winter


-advertentiepositie-



Ervaar het ultieme kerstgevoel bij Spirit of Winter

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Maak de winter iets warmer met Spirit of Winter! Gebreide truien, warme chocolademelk, knusse lichtjes voor de donkere dagen: de mooiste winterfair voor de mooiste tijd van het jaar. Begin de dag goed met een 'Ochtendzoen' - een luxe ontbijtje voor twee - en wandel daarna zo Paleis Het Loo in. Geniet van alle mooie spulletjes en de prachtige omgeving!

Van apfelstrudel tot kroonluchter


In de voortuin van het paleis is de buitenfair, met merken en producten die niet meer in de winkels te vinden zijn. Proef de hele dag door van alle lekkernijen die verkrijgbaar zijn, zoals erwtensoep en apfelstrudels. Van wijnen, likeuren, sieraden en horloges: op de fair vind je de perfecte cadeautjes voor onder de kerstboom. Dit jaar is er een speciale winactie waar alle bezoekers aan mee mogen doen. Je maakt kans op een kroonluchter! Een vervroegd kerstcadeautje voor nog meer sfeer en gezelligheid tijdens de feestdagen.

2,50 euro korting voor Spirit of Winter 2015

Bestel tickets en ontloop de rijen bij de kassa!

Beleef het betoverende kerstgevoel


Bekijk de mooiste jurken en lekkerste vesten speciaal voor kerst, smul van de winterbarbecue en proef traditionele gerechten gemaakt door koks. Zij laten je zien hoe je thuis een feestmaal kunt maken voor je vrienden en familie. Een feesttafel is natuurlijk niet compleet zonder een mooi tafelstuk. Doe nieuwe mode- en interieurideeën op! Alles voor gezellige feestdagen vind je terug op Spirit of Winter. Beleef het mee, zodat je deze kerst heerlijk geniet met de mensen van wie je houdt.

 Bezoek www.spiritofwinter.nl

Ervaar het ultieme kerstgevoel bij Spirit of Winter
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.