Nieuwjaarsduik Maasbree


-advertentiepositie-



Nieuwjaarsduik Maasbree

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 1 januari 2016 wordt voor de zesde keer de traditionele Unox Nieuwjaarsduik gehouden. Ook dit jaar vindt dit plaats bij recreatiepark BreeBronne in Maasbree.

De duik in Maasbree is één van de grootste Nieuwjaarsduiken van Limburg. Misschien wel doordat de dappere duikers meteen na hun ijskoude plons in het warme binnenbad bij kunnen komen. Maar ook voor de niet-duikers is het gezellig vertoeven rond het water. Het is geweldig om te zien hoe de duikers, mét Unox muts, het water in rennen onder de klanken van de muziek van Joekskapel Toemarop. Of het nu koud of nat weer is, de organisatie zorgt er ieder jaar voor dat de bezoekers warm en droog kunnen genieten van een drankje of een lekker hapje.

Ook dit jaar zal de opbrengst gaan naar stichting Herberg Papilio. De duik wordt georganiseerd door Papilio in samenwerking met BreeBronne en een groot aantal vrijwilligers.

Ieder jaar trotseren steeds meer duikers het koude water, afgelopen jaar waren er maar liefst 145 bikkels. Natuurlijk willen we dit jaar graag het record verbreken. Dus aarzel niet en geef je op! Dit is mogelijk vanaf 1 december via de site van BreeBronne of op 1 januari bij BreeBronne.

 Bezoek www.nieuwjaarsduikmaasbree.nl

Nieuwjaarsduik Maasbree
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.