Paasfestijn 2016


-advertentiepositie-



Paasfestijn 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom op Tweede Paasdag, maandag 28 maart aanstaande, knutselen, schminken, speuren en genieten van diverse activiteiten, kinderoptredens en natuurlijk het zoeken naar het gouden ei!

Ruim 16.000 eieren kunnen gevonden worden, waarvan 20 koninklijke: de gouden eieren. Voor de vinders van deze gouden eieren is er een leuke prijs te winnen!

NIEUW: Extra velden
Dit jaar kunnen de kinderen per leeftijdscategorie op zoek naar eieren. Dat betekent dat we voor alle leeftijden een leuke zoektocht kunnen verzorgen!

De paashaas heeft erg zijn best gedaan de eieren zo goed mogelijk te verstoppen. Dit jaar heeft de paashaas echter iets verkeerd gedaan: hij heeft ook gouden eieren verstopt, dit was natuurlijk niet de bedoeling! Nu weet de paashaas alleen niet meer waar hij ze precies verstopt heeft. Wij nodigen alle kinderen uit om de paashaas, die natuurlijk ook zelf aanwezig zal zijn, te helpen zoeken!

Naast het eieren zoeken kan er naar hartelust geknutseld worden in de Watertoren en kunnen kinderen geschminkt worden. Er ligt een gratis speurtocht klaar en er zal een speciaal optreden zijn van kinderartiest Jeroen de Boer.

 Bezoek www.paleissoestdijk.nl

Paasfestijn 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.