Meer lezen over Paleis Soestdijk

Dagje uit dit weekend!

landelijk  -  Katten kroelen in het café of toch liever eekhoorns voeren in de bamboetuin? Bekijk onze weekendtips. Fijn weekend!

Dagje uit dit weekend

landelijk  -  Bekijk onze weekendtips en geniet optimaal van je vrije dagen. Veel plezier en fijn weekend!

Bedankt Beatrix!

Koningin Beatrix houdt ermee op. Geef haar de laatste eer en neem een duik in haar leven met deze koninklijke uitstapjes.

Paleisvijver opnieuw decor opera

baarn, Utrecht  -  Wie het gemist heeft, krijgt een nieuwe kans. Volgend jaar is Paleis Soestdijk opnieuw het decor voor de opera Orfeo ed Euridice.

Eerste tentoonstelling voor NHM

amsterdam, Noord-Holland  -  Vrijdag is de eerste tentoonstelling van het Nationaal Historisch Museum te zien in de Amsterdamse Zuiderkerk.

Erfenis Juliana onder de hamer

amsterdam, Noord-Holland  -  Volgende week gaat een groot deel van het familiebezit van de Oranjes onder de hamer bij Sotheby's.

Paleis Soestdijk op slot

Na vandaag sluit Paleis Soestdijk haar deuren voor publiek. Het is tijd voor een nieuwe bestemming.

Oranjes verkopen familiebezit

soestdijk, Utrecht  -  Volgend jaar maart gaat een groot deel van het familiebezit van de Oranjes onder de hamer bij Sotheby's.

Eerbetoon aan Prins Bernhard

baarn, Utrecht  -  Maak kennis met de veelzijdigheid van Prins Bernhard in de nieuwe expositie op Paleis Soestdijk.

Het leven van Koningin Beatrix

baarn, Utrecht  -  Nieuwsgierig naar de jeugd van Koningin Beatrix? Bekijk de foto's op Paleis Soestdijk, waar zij opgroeide met haar drie zusjes.

Paleis vol koninklijke herinneringen

baarn, Utrecht  -  Voor het eerst is Paleis Soestdijk en de bijbehorende landschapstuin opengesteld over publiek. De komende drie jaar kunnen bezoekers rondkijken in het voormalige residentiepaleis in Baarn dat sinds de dood van Prinses Juliana en Prins Bernhard...