1

Amsterdam Art Weekend




Amsterdam Art Weekend

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Amsterdam Art Weekend is een jaarlijks event van vier dagen en zet moderne kunst in de Nederlandse hoofdstad in het zonnetje. Met meer dan 100 events van meer dan 50 international gerenommeerde instituten van kunst en cultuur, is het een unieke beleving van de Amsterdamse art scene.

Naast tentoonstellingen zijn de dagen gevuld met filmvertoningen, performances, artist talks, tentoonstellingen, thematisch kunstroutes en een Gallery Night.

Hoogtepunten uit het programma zijn o.a. Marinus Boezem, El Anatsui, de Gallery Night waar men een (eerste) kunstwerk aan kan schaffen, de 'Amsterdam Art Weekend at IDFA'-screenings in Eye, en de lezing van Jean Hubert Martin. Speciaal voor Amsterdam Art Weekend openen de deelnemende partners, waaronder het Stedelijk Museum en de Oude Kerk, hun nieuwe tentoonstellingen.

Tijdens het festival is Stadsschouwburg Amsterdam aan het Leidseplein het Amsterdam Art Weekend's Festival Center. Hier kun je terecht voor al je vragen over waar je heen moet en welke rondleidingen je kunt volgen. Er is ook het Festival Café, dat dag en nacht open is.

 Bezoek www.amsterdamart.com

Amsterdam Art Weekend
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.