Lucky Live




Lucky Live

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lucky Live - Een televisieavond met Sander van de Pavert.

LuckyTV beklimt de bühne! Dit voorjaar verhuist Lucky-maker Sander van de Pavert zijn studio naar het Haagse Zuiderstrandtheater voor een onvergetelijke televisieavond achter de duinen.

Vanuit thuisbasis Den Haag presenteert LuckyTV vanaf 24 april 2017 in samenwerking met het Zuiderstrandtheater een hilarische en messcherpe theatershow: Lucky Live. Een zinderende excursie door het Hollandse medialandschap onder leiding van televisiegids Sander van de Pavert.

Al tien jaar lang vat LuckyTV de televisiedag samen na De Wereld Draait Door. Van de onweerstaanbaar Haagse koning Willy tot het journalistieke onbenul in Werken bij de NOS: geraffineerd verknipt Van de Pavert het nieuws tot een nieuwe werkelijkheid. Met medische precisie haalt hij onze politici de woorden uit de mond of duikt hij vuistdiep in de jungle van Freek Vonk.

Zijn dagelijkse filmpjes mogen kort van duur zijn, maar voor Van de Pavert gaat aan elke Lucky een uitzinnig avontuur vooraf. Zijn dwalingen door de beeldenbrij leidden tot bizarre ontdekkingen, groteske experimenten, en een schat aan ongebruikt materiaal. In Lucky Live maakt Van de Pavert het publiek deelgenoot van die magie en geeft hij een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV.

Met de vingers aan de knoppen en op vertrouwde wijze neemt de man achter LuckyTV ons mee naar de onwaarschijnlijke wereld achter ons beeldscherm, in een televisieavond waar je niet voor thuis blijft.

 Bezoek www.zuiderstrandtheater.nl

Lucky Live
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.