1

AKF Deluxe: Amsterdams Kleinkunst Festival 30 jaar




AKF Deluxe: Amsterdams Kleinkunst Festival 30 jaar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Amsterdams Kleinkunst Festival bestaat 30 jaar en breidt zich per april 2017 super de luxe uit. Naast de welbekende festivalonderdelen, zoals het concours om de AKF Sonneveldprijs, de uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs en de AKF Hommage, strijkt het festival van 3 t/m 16 april twee weken neer in de hoofdstad met een bomvolle en zeer feestelijke kleinkunstprogrammering. Wij presenteren u vol trots AKF Deluxe!

3 april trappen we af met ons spetterend jubileumgala: Een avond vol kleinkunstliedjes en sketches met medewerking van o.a. Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Dames voor na Vieren, Tim Kamps, Louise Korthals, Eva Crutzen en Stefano Keizers.

Na het Jubileumgala is er voor de echte kleinkunstliefhebber nog veel meer te bezoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avondje 'Chaffy Chantant 2017, een muzikale tragedie' of een 'AKF Masterclass met Hans Dorrestijn'. Meer zin in een muzikaal specktakel? Dan moet je bij 'Kiki Schippers' Hitmachine' wezen. Overdag kun je bovendien op pad met Daan Bartels voor een kleinkunstwandeling door Amsterdam.
En er is meer, voor ieder wat wils, we hopen je te ontmoeten in april!

 Bezoek www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

AKF Deluxe: Amsterdams Kleinkunst Festival 30 jaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.