1

AH Buitendag




AH Buitendag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Leer waar de producten die je in de supermarkt koopt nou eigenlijk echt vandaan komen. Op Tweede Paasdag staan vele boeren, telers en leveranciers klaar om je te ontvangen voor het leukste en leerzaamste dagje uit.

Vraag het de boer, teler of leverancier!

Hoe ziet de dag van een boer of teler er nu eigenlijk uit en gaan zij wel eens op vakantie? Hoeveel melk kan een koe dagelijks geven en waarom verkleuren tomaten van groen naar rood? En hoe wordt een koekje gemaakt en komt het vervolgens in de Albert Heijn winkels terecht? Vraag het de boer, de teler of de leverancier tijdens een rondleiding over het erf of door de fabriek. Deze experts kunnen je alles vertellen over hun producten.

Een uitje voor jong en oud

De AH Buitendag is een uitje voor jong en oud. De invulling van de dag kan per locatie iets verschillen,maar er wordt overal voor gezorgd dat het interessant en leuk is voor jong en oud. Zo worden er op alle boerderijen rondleidingen gegeven, maar worden er ook diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo kan er gekleurd worden, wordt er een speurtocht uit gezet en kinderen kunnen zich laten schminken.

 Bezoek ahbuitendag.ah.nl

AH Buitendag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.