1

Zeldzaam Mooi Paasmarkt


-advertentiepositie-



Zeldzaam Mooi Paasmarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Honderd kraampjes met voor ieder wat wils. Van kunst tot houten speelgoed, tot tassen, knuffels, kleding en meer. Op de markt vind je niet alleen allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook andere bijzondere spulletjes zoals vintage en retro-artikelen.

Zeldzaam Mooi organiseert met relaties verschillende evenementen, markten en festivals voor jong en oud, bezoeker en deelnemer met een voorliefde voor kunst, cultuur en natuur. Denk hierbij aan marktkramen met zeldzaam mooie producten, live muziek, kleine theatervoorstellingen, demonstraties, workshops en nog veel meer op bijzondere locaties door heel Nederland.

Alle producten op de evenementen, markten en festivals van Zeldzaam Mooi zijn bijzonder en worden aangeboden door onafhankelijke kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers uit Nederland. Door de gecombineerde kracht van talentvolle kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers uit Nederland, creëren ze een live podium met een groot volume aan regionale producten. Kortom zeldzaam mooie evenementen, markten en festivals voor inspiratie, creatie en demonstratie voor het hele gezin.

 Bezoek www.zeldzaammooievents.com

Zeldzaam Mooi Paasmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.