1

Joe Coverband (tribute Joe Cocker)




Joe Coverband (tribute Joe Cocker)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zoals Joe Cocker eens in een ontmoeting heeft gezegd; Your band is a real ‘Cocker Experience’ my friend! En gelijk heeft hij. Met een bezetting van 10 top-muzikanten, 2 sterke achtergrondzangeressen en een leadzanger die de perfectie benadert speelt deze tributeband niet zomaar wat covers van hun held, maar wordt er een spetterend feest neergezet dat swingt zoals de grootheid dat zelf ook deed.

Het repertoire van de Joe Cover Band bestaat uiteraard uit Joe’s bekende hits, zoals ‘You can leave your hat on’ en ‘Unchain my heart’. Maar ook de gevoelige ballads als ‘Have a little faith in me’ en ‘Guilty’ worden moeiteloos afgewisseld met de stevigere rocknummers ‘With a little help from my friends’, ‘Summer in the city’ en ’Delta Lady’.

Clash of the Cover Bands
Een tijdje terug heeft de Joe Cover Band de finale bereikt van de Clash of the Cover Bands en liet de jury overdonderd achter na hun indrukwekkende show; Een spetterende ode waar deze grootheid alleen maar trots op kan zijn en een waar feest der herkenning voor het vele publiek dat enthousiast stond te swingen en bijna letterlijk alles meezong.

 Bezoek www.oltm.nl

Joe Coverband (tribute Joe Cocker)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.