1

Bauplaats


-advertentiepositie-



Bauplaats

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bouw op 20 en 21 mei mee aan een veertien meter hoge toren tijdens het gratis bouwfestival BAUPLAATS op het Berlijnplein in Utrecht. Het tweedaagse festival belooft een walhalla te worden voor alle fervente klussers, makers en creatieve kids die er in mei op uit willen. Timmer, schilder, zaag en teken mee aan de toren in de kleuren van De Stijl. Klaar met bouwen? Kijk je ogen uit vanaf het terras met (gezonde) snacks, bier, limonade en muziek.

Op het tweedaagse festival werken bezoekers samen aan een nieuwe toren in de kleuren van De Stijl. Er is voor iedereen op elk niveau genoeg te doen. Maak muurschilderingen op de panelen van de toren, creëer glas-in-lood-raampjes of ga als handige klusser aan de slag met het verfijndere werk. Voor de allerkleinsten heeft BAUPLAATS een begeleide werkplek om te knutselen. Alles krijgt een plek op en aan de toren. Naast bouwen, is er op het festival ook een uitgebreid terras met drankjes (van bier tot limonade), (gezonde) snacks, muziek én uitzicht over de bouwplaats.

Zaterdag 20 mei om 10 uur zal het festival officieel geopend worden door wethouder Kees Geldof. Zondag aan het einde van de dag ontsteekt het festival de lichten en zal Utrecht een maand lang gemarkeerd worden door een excentriek gesamtkunstwerk: de Domtoren 2.0. De toren zal een maand op het Berlijnplein blijven staan.

 Bezoek berlijnpleinutrecht.nl

Bauplaats
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.