Mega Kermis Uden




Mega Kermis Uden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hoog, hoger, hoogst: dat is de Flyer. De allernieuwste ultramoderne zweefmolen met maar liefst 80 meter hoogte. Daar mee is deze Flyer de hoogste draaicarrousel van de wereld. Niet eerder vertoond in Nederland zal de Flyer zijn rondjes gaan draaien op de Mega Kermis Uden.

De attractie is splinternieuw en beleefd zijn première tijdens de opening van de Mega Kermis Uden op de Nieuwe Markt. De exploitanten van deze attractie zijn de gebroeders Boos uit Magdeburg Duitsland. De gebroeders Boos maakten vorig jaar voor het eerst kennis met Mega Kermis Uden. De attracties Monster en VMaxxx zijn ook van deze heren.

We zijn er trots op dat zij Uden kiezen als première plaats van deze miljoenen kostende attractie. De attractie is bij een Oostenrijkse fabrikant geproduceerd na een lange voorbereidingstijd. De nieuwste technieken, verlichting en veiligheid zijn toegepast om van de Flyer een topattractie te maken.

De Flyer: s ’werelds hoogste zweefmolen te zien en beleven tijdens de Mega Kermis Uden van vrijdag 14 t/m zondag 23 juli.

 Bezoek www.kermisuden.nl

Mega Kermis Uden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.