Beat The Wall




Beat The Wall

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanaf 19 juli kunnen er kaarten besteld worden via www.beatthewall.nl.

De langste stormbaan van de wereld is maar liefst 380 meter lang. Het opblaasbare survivalparcours telt verschillende uitdagingen, variërend van een klimtoren en een doolhof tot lange glijbanen en een groot valkussen. Iedereen met een lengte vanaf 1.40 meter mag deelnemen aan Beat The Wall. De bezoekers die nog te klein zijn, kunnen zich uiteraard ook uitleven. Voor hen is er een leuk springkussen aanwezig.

Voor 'Beat The Wall' kunnen zowel individuele deelnemers als teams (4 personen per team) zich aanmelden. Via www.beatthewall.nl kunnen teams zich inschrijven. Kaartjes à € 2,- per keer (6 voor €10,-) zijn verkrijgbaar via de speciale website, maar zijn ook op locatie te verkrijgen. De catering wordt verzorgd door het bijzondere 360 graden-restaurant Dinner in Motion, dat onlangs zijn deuren opende in The Wall. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol = vol!

Tussen zaterdag 5 en zondag 13 augustus is Beat The Wall iedere dag geopend van 12.00 tot 22.00 uur en op de zaterdagen zelfs tot 00.00 uur!

Blijf op de hoogte van alle activiteiten in The Wall via facebook.com/TheWallUtrecht.

 Bezoek www.beatthewall.nl

Beat The Wall
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.