1

Buitenbios BLOB


-advertentiepositie-



Buitenbios BLOB

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Yes we kunnen weer genieten van de BLOB Buitenbios @kunstfort. Gratis! 6 t/m 9 sept #fortenfestival Vier zwoele zomeravonden gratis filmvertoningen bij het Kunstfort bij Vijfhuizen.
Deze zomer heeft het Kunstfort bij Vijfhuizen weer een filmreeks voor u in petto onder de naam buitenbios BLOB (de films worden geprojecteerd op de kunstinstallatie BLOB van de ontwerper Jurgen Bey).
De programmering omvat korte kunstfilmpjes voor de film en een selectie van arthouse cinema, cult cinema en Klassieke en Indie Hollywood films. De inmiddels traditie geworden korte kunstfilms voorafgaand aan de hoofdfilm blijven wederom een verassing.
Thema voor de BLOB 2017 is sciencefictionDit jaar sluiten we aan op de Kunstfort programmering van artistiek directeur Zippora Elders welke genspireerd is op sciencefiction. In ieder geval 1 avond zal een (voor)film vertoond worden binnen dit genre.
Titels en aanmeldenDe filmtitels communiceren we alleen via de mail en op de facebook pagina van het Kunstfort, dus wil je weten wat het programma wordt, stuur dan een mail naar Mariken Straat op blob@kunstfort.nl. Je wordt dan toegevoegd aan de digitale BLOB nieuwsbrief en ontvangt alle info.
LocatieDe buitenbios heeft plaats bij de kunstinstallatie BLOB, die zich bevindt op het terrein van het Kunstfort, aan de noordwest kant van het fortgebouw. In de mailing staat vermeld hoe je daar komt.
Slecht weer scenarioIn geval van slecht weer melden we op de facebook pagina van het Kunstfort en via de BLOB mailinglijst of de avond wel of niet doorgaat. Dit doen we uiterlijk 12 uur op de dag van de geplande vertoning.
TijdstipFilms starten na zonsondergang, zo rond 20.45 uur.Inloop op het terrein is vanaf 20:00 uur.
ZitplaatsenStoelen, banken, fleece dekens, kussentjes en kleden zijn op het terrein aanwezig. Maar neem voor de zekerheid ook je eigen picknick mee, want het kan best fris worden en de aanwezige fleece dekens zijn dan zeer gewild
Zelf iets bijdragen of vrijwilliger wordenDe BuitenBios BLOB ontstond in 2012 uit een buurtproject van bewoners uit de Haarlemmermeer en het Kunstfort. Gasten leveren zelf een leuke bijdrage, bijvoorbeeld in de vorm van zelfgemaakte/meegebrachte culinaire versnaperingen die tijdens de filmavond worden aangeboden, het arrangeren van stoelen, het schenken van drankjes, etc.Ook iets bijdragen of vrijwilliger worden? Mail initiatiefnemer Mariken Straat op blob@kunstfort.nl
DonatiesDonaties helpen dit initiatief in stand te houden. Uw vrijwillige bijdragen zijn meer dan welkom U kunt op de avond dat u naar de film komt een donatie doen.
De BLOB barAan onze enige echte BLOB bar is zolang de voorraad strekt gesponsord bier, koffie & thee, gratis wijn en (home made) frisdrank te krijgen en op sommige avonden zullen er gratis hapjes worden aangeboden; een minipizza, nootjes, zelfgemaakte chips, falafel, spinazie broodjes en zo meer.
Laat je ook deze zomer weer culinair en cinematografisch verrassen
Data BLOB 2017Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 6 tot en met 9 september op het fortterrein van het Kunstfort bij Vijfhuizen.

 Bezoek www.kunstfort.nl

Buitenbios BLOB
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.