1

Comic Con Amsterdam




Comic Con Amsterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Comic Con Amsterdam draait om comics, film, tv, cosplay & costumes, games en algemeen entertainment. Tijdens fotoshoots, handtekeningensessies en panels kom je extreem dichtbij Hollywoodsterren. Daarnaast komen er retailers uit heel Europa en de USA om hun comics & boeken, manga & anime, dvd's en Blu-ray's, games, T-shirts, merchandise en meer te verkopen.

Kijk bij nationale en internationale artiesten over de schouder – daarbij maakt het niet uit of het om een comic artist icoon gaat of een nieuwkomer: Comic, Manga, Anime. Een zeer persoonlijke handtekening van je lievelingsacteur en daarbij ook nog eens samen op de foto? Op het grote podium staan de Hollywoodgasten voor jullie klaar om jullie vragen te beantwoorden. Ze vertellen over hun actuele projecten en iedereen heeft de kans om een persoonlijke vraag te stellen.

In de Comic World tref je uitgevers, getalenteerde tekenaars, illustratoren en auteurs. In de knusse leeshoek kun je je ontspannen en de nieuwste strips & comics gaan lezen. Ben je op zoek naar de leukste, coolste of juist meest exclusieve merchandise voor jezelf of als cadeau voor je vrienden of familie? Dan ben je in de shopping area in ieder geval aan het goede adres!

Wat is een conventie zonder cosplayers & kostuums?! Helemaal niks! Verkleed je ook, zorg dat je erbij bent en maak van de Comic Con een onvergetelijke ervaring!

 Bezoek www.comiccon-europe.com

Comic Con Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.