GLOW Run Eindhoven

GLOW Run Eindhoven

De GLOW Run is een FUN RUN van circa 6 kilometer langs prachtige lichtkunstwerken van het lichtkunstfestival GLOW. De GLOW Run heeft inmiddels al twee edities achter de rug en vindt altijd plaats op de laatste avond van GLOW. Wil jij mee hardlopen in het mooiste decor van de wereld? Ga dan snel naar Tickets.

De GLOW Run is een fun run van 6 km lang en start dit jaar vanaf het TU-terrein in Eindhoven. Vanaf het TU-terrein loop je door het schitterende lichtdecor van GLOW en finish je uiteindelijk bij het feestelijke Beursgebouw.

Be Part of Art
De GLOW Run is niet zomaar een hardloopevenement. Met de GLOW Run voegen we een extra kunstwerk toe aan de laatste avond van het lichtkunstfestival GLOW. Jij gaat dit kunstwerk creëren door met duizenden andere deelnemers door de stad te rennen. Jullie creëren één grote lichtslang langs de meest indrukwekkende lichtkunstwerken. De slang van mensen wordt van licht voorzien door de GLOW-gadgets die je ontvangt bij de aankoop van je ticket. Hiermee leggen we de basis voor de lichtslang, maar wees zelf creatief! Haal alles uit de kast om volledig te ‘glowen’, dan we gaan shinend de stad door en sluiten we elk jaar GLOW spetterend af.

GLOW Run Eindhoven

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.